Interieurontwerp

1fde4b7b882b01d84526020e77c15ef5

hersteld

zakelijk

Ik vergelijk mijn manier van werken met die van een therapeut. Soms loop je in je leven tegen een probleem of vraagstuk aan waar je alleen niet uitkomt en vraag je hulp van een coach of begeleider.

Deze coach zal in eerste instantie vaak luisteren en vragen stellen om het probleem helder te krijgen. Gaandeweg komt dan de oplossing in beeld en kan een plan opgesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. Dit resultaat zal daarmee aansluiten bij de persoonlijkheid van de bewoners of het bedrijf en zal dat ook uitstralen.
Als interieurontwerper ben ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen die toegepast kunnen worden in het advies. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een interieur jaren mee kan en ook tijdloze elementen kan bevatten ongeacht de mode van het moment.

Interieuradvies kan in verschillende gradaties. Dit loopt uiteen van het aanbrengen van een aantal nieuwe elementen in het bestaande interieur tot het ontwerp van een totale verbouwing waarbij bijvoorbeeld een muur wordt doorgebroken of een aanbouw wordt gerealiseerd.

Advies van een interieurontwerper hoeft niet duur te zijn. Een advies voor een nieuw ontwerp begint al bij €150 euro. In dat geval wordt samen met u een een uitgebreide analyse gemaakt. Alle wensen en mogelijkheden worden in kaart gebracht en daaruit destilleer ik een aantal creatieve ideeën. Deze worden ondersteund door een digitaal moodboard waarin kleuren- materiaal- en productsuggesties zodat een visueel beeld ontstaat van de sfeer die zal ontstaan. 

Dit concept kan worden uitgebreid met meerdere opties. Zo kan ik een plattegrond en aanzichten van de nieuwe indeling tekenen. Ook kan ik  passende stalen voor u uitzoeken voor elementen als raambekleding, wand of vloer.

Verder kan ik het aankoopproces voor producten verzorgen en ook klussen uitvoeren zoals het schilderen van een wand of meubel. Indien nodig kan ik de juiste vakmensen inschakelen, zoals een meubelmaker of een bouwbedrijf.

De ruimte zal er optima forma uit gaan zien en zal u passen als een nieuwe jas!

 

3d1e715f6091c7ecee461ffa327e11cc (1)

plattegrond-ontwerp-interieur