Verkoopstyling

tekoop

 

 

Staat je huis te koop, of gaat deze binnenkort in de verkoop?

Behaal meer winst door verkoopstyling!

Natuurlijk wil je de woning snel verkopen, bedenk dan dat de woningzoekenden de eerste indruk van je woning krijgen door het kijken naar foto´s op Funda.
Steeds weer blijkt dat potentiële kopers moeilijk door persoonlijke spullen heen kunnen kijken .
De foto´s worden slechts 2 seconden bekeken. Dat wat er op een foto te zien is moet mensen nieuwsgierig maken. De sterke punten van een huis kunnen worden geaccentueerd en de zwakkere punten, die je zelf vaak niet meer ziet, kunnen worden verbeterd. Door een verkoopstylingsadvies kun je ervoor zorgen dat die eerste indruk een aanleiding vormt om kijkers te krijgen.

bij de verkoop van je woning valt er met een betrekkelijk kleine investering veel te besparen. Het verlagen van de vraagprijs gaat vaak in stappen van 10.000 euro . Dat is een aanzienlijk bedrag. Voor een fractie hiervan kan een verkoopstyling plaatsvinden en worden kijkers kopers!

BASISVERKOOPSTYLING

Samen lopen wij alle vertrekken door en bespreken de mogelijkheden en eventuele aandachtspunten, zodat ik uw huis zo goed mogelijk verkoopklaar kan maken. Met vaak eenvoudige ingrepen kunt u uw woning een andere uitstraling geven en aantrekkelijker maken voor een breed publiek. Ik schrijf geen dure rapporten maar ga, na een geheel vrijblijvend intakegesprek en een prijsopgaaf, direct samen met u aan de slag.
Tijdens de basis verkoopstyling gaan wij aan het werk met de bestaande meubels en accessoires en restylen de woonkamer, de slaapkamers, de keuken en badkamer. Ook bekijken we of de aanschaf van wat nieuwe asseccoires kunnen bijdragen aan een betere presentatie van het geheel. Dit neemt qua tijd c.a 4 uur in beslag.

€ 265,00

De basis verkoopstyling kan uitgebreid worden met de volgende opties:

WONINGFOTOGRAFIE
Aantrekkelijke foto’s maken het verschil. Een eerste indruk op een huizensite is van essentieel belang. Ik maak een mooie serie van 15-20 sfeerfoto’s van de zojuist gerestylde woning en lever deze digitaal aan.
€ 75,00

3D VISUALS
In een digitaal 3d beeld van de ruimte kun je alvast laten zien hoe de woning eruit kan zien bij een nieuwe inrichting of indeling.
€95 per visual

FINISHING TOUCH
Optimale presentatie als voorbereiding op een Open Huis of bezichtiging. €65,00 per uur

Accessoire shopping p.o.a.
Uitvoering klussen p.o.a.